Fana Håndball opptur

Damene til Fana Håndball fikk en opptur da laget hentet hjem alle poengene mot konkurrenten Romerike Ravens.

De to lagene som entretparketten onsdag kveld var begge i poengnød etter åpningen denne sesongen. Hjemmelaget og Romerike Ravens lå begge med 11 poeng og nedrykkssluttspill er en overhengende fare for lagene.

Kampen åpner jevnt og lagene veksler mellom å lede. Halvveis i den første omgangen setter Linnea Skadal Kyrkjeeide inn 8-6 til hjemmelaget, slik at vertene får en luke. Den luken tar laget vare på og Oda Mastad setter inn 15-11 til pause. Laget leverer en meget god 1.omgang, spesielt bakover på banen der klubben står godt i mot det som kommer fra gjestene.
I den andre omgangen holder Fana jentene på forspranget sitt gjennom hele omgangen. Gjestene fra Romerike kommer aldri nærmere enn tre mål bak. Det gjør at Lina Waage Mossestad kan fastsette sluttresultatet til 32-27. Dermed tar Fana Håndball to viktige poeng denne dagen, noe som flytter laget to poeng foran dagens gjester.
Lina Waage Mossestad  og Martine Kårigstad Andersen scorer seks mål hver for hjemmelaget, mens Maja Sofie Muri scorer syv for gjestene. Under litt bilder fra kampen. Fullt album kommer.