Foto: John Vint

Fana Håndball med ny seier

Det ble en grei 27-20 til Fana Håndball hjemme på Nesttun mot Follo. Det foran de 200 som fikk lov til å slippe inn.


Fana Håndball fortsetter å levere i den øverste divisjonen. Denne søndagen var det Follo som måtte reise hjem tomhendt. Dermed har hjemmelaget fortsatt kontroll på 4.plassen, mens Follo med dette resultatet er sist på tabellen. 

Foto: John Vint

Hjemmelaget tok føringen fra start, men Follo klarte å henge på i begynnelsen. Det stod både 3-2 og 5-4 i omgangen. 6-4 kom etter gode 13 minutters spill. Derfra takket Fana for seg. Ledelsen ble til 8-4 og 11-6 etter hvert som omgangen skred frem. Til pause står det så 16-8.

Den andre omgangen fortsatte som første. Gjestene klarte aldri å komme så mye veldig mye nærmere. Et lite plaster på såret til Follo var det at de vant omgangen 12-11. 

Foto: John Vint
Kampfakta:
Fana Håndball - Follo 27-20 (16-8)

For hjemmelaget scoret trioen Oda Cathrine Lunne Mastad (8), Christine Karlsen Alver (4) og Celine Solstad (3) flest, mens trioen Ida Ringlund Hansen (4), Mari Nilsen Solberg og Maren Sofie Tefrum begge hadde tre scoringer hver. 

Album fra kampen kommer på vår Facebookside.

Foto: John Vint
Andre resultater denne søndagen:
Molde - Oppsal 30-20
Romerike - Tertnes 32-23
Flint Tønsberg - Byåsen 25-24


Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.