Fana et nummer for liten

Fana Håndball leverte en god kamp i perioder hjemme mot ungarske Motherson Mosonmagyarovari denne søndagen.

Fana Håndball har levert en god innsats i gruppespillet i Europa denne vinteren. Klubben slo franske Nantes, mens de i dag hadde ungarske Motherson Mosonmagyarovari som gjester i Fana Arena. Før kampen hadde Fana fortsatt en teoretisk mulighet til å ta seg videre, men da måtte ungarerne beseires.

Jevnt fra start
Kampen åpner jevn mellom lagene og de følger hverandre de førse 10-12 minuttene. Etter dette drar gjestene litt i fra og ungarerne får en ledelse på tre målnår det er ti minutter igjen på klokken. Med hjelp fra mange fremmøtte ungarere på tribunen øker gjestene ytterligere frem mot pausen. Dermed går bortelaget til pause med 14-9 ledelse.

I den andre omgangen kommer vertene tilbake. Ti minutter ut i omgangen er Fana kun to mål bak. Dermed er det ny spenning i kampen. Etter 49 minutter smeller Celine Solstad inn 20-21 og Fana Håndball er kun målet bak. Fana klarer likevel aldri å komme seg opp på siden i denne omgangen.

Gjestene drar i fra på slutten og vinner tilslutt med 28-25. Dermed er Fana Håndball sitt håp om avansement over for denne gang, mens ungarerne skal opp mot franske Nantes i duell om retten til avansement i den siste kampen. For hjemmelaget scoret Celine Solstad syv mål, mens Barbora Lancz satte samme antall for gjestene. Under litt bilder fra kampen. Album kommer.