Fana damene slo Nymark

Fana damene vant treningskampen mot Nymark med 2-1 denne kvelden.

Nymark hadde denne søndagen besøk av Fana damene i treningskamp. Nymark starter serien allerede i midten av denne måneden. Årets 3.divisjon Vestland har hele 14 lag, så klubbene skal ut i 26 kamper denne sesongen. Derfor er det seriestart på denne siden av påske. Fana damene rykket opp til 2.divisjon og klubben har ikke seriestart før i slutten av april.

Det var Nymark som scoret kampens første mål. Etter 18 minutter satte Kristin Dvergedal inn 1-o til fordel vertene. Etter det skjedde det lite i omgangen og hjemmelaget tok med seg 1-0 inn i garderoben.
Etter hvilen utlikner Fana på et selvmål etter en times spill. Med drøye ti minutter igjen kommer vinnermålet. Fana spissen Hedda Haugene er igjen på rett sted for Fana damene og sikrer seieren til de røde og hvite.