Fana 2 tok alle poengene

Det ble 3-2 til Fana 2 i dagens kamp mot Nymark.

Fana 2 lå midt på tabellen før denne sesongen, mens Nymark fortsatt hadde heng på teten i denne avdelingen. Hjemmelagets unge mannskap har nok latt seg innspirere av A-laget sin kamp lørdag. Fana 2 kom best i gang i denne kampen og Andreas Bastiansen sender hjemmelaget i ledelsen etter kun fem minutter.

Nymark utlikner fem minutter senere ved måltyven Dennis Pettersen. Dermed 1-1. Fana 2 vil ha mer. Etter en knapp halvtime øker Theodor Stensaker Nilsen til 2-1, før Amund Aalvik Grønhaug legger på til 3-1 før pause.
I den andre omgangen starter det jevnt med sjanser begge veier, før Nymark tar over. 3-2 kommer med 20 minutter igjen å spille. Innbytter Kasper Wilhelmsen Botnen er sist på ballen. Nymark jakter utlikningen, men det blir ikke flere mål. Dermed vinner Fana 2 med 3-2.
Seieren flytter Fana 2 opp på 22 poeng og laget ligger på en 5.plass, mens Nymark nå er fire poeng bak serielederen Lyngbø etter en litt trå start på høstsesongen. Under litt bilder fra kampen.