Brødreduellen mellom Dennis og David Møller Wolfe er en av høydepunktene i den første NM runden. Her fra sist de spilte mot hverandre, tilbake i 2019. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Et NM oppsett med mange spennende dueller

I dag kom oppsettet til den første NM runden. Det ble en rekke med spennende dueller mellom våre lokale lag. Etter å ha ventet i en årrekke på muligheten fikk Frøya endelig muligheten til å ta i mot Brann.


Kampene skal spilles onsdag den 24.mai eller torsdag den 25.mai. Dette blir klart i løpet av kort tid.

Frøya har ventet i en årrekke og en kort oppsummering fra klubben lyder "endelig!" når vi gratulerer med å få Brann på besøk. I denne kampen er det er det i tillegg endel spennende dueller. Frøya trener Geirmund Bredesæter er nummer to på Brann sin adelskalender over spilte kamper. Hele 335 kamper står treneren med for Brann. Nå skal han lede klubben opp mot Eirik Hornelands menn. 
Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

I tillegg er det brødreduellen mellom Dennis og David Møller Wolfe. Dennis spiller for Frøya denne sesongen, mens David er å finne i Brann sin oppstilling. Under ser dere bildet fra siste serierunde i 2019. Da slo Bergen Nord til med 3-0 mot Brann 2 og Dennis scoret to av målene i den seieren. Om det blir revansje på David vil tiden vise.
Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Loddefjord skal i denne runden få måle krefter med Åsane. Dermed regner vi med det blir folksomt i Alvøen denne kampdagen. FK Fyllingsdalen får besøk av 2.divisjonsklubben Sotra på Varden Amfi i denne runden. Tom Mangersnes skal måle krefter mot Renate Blindheims mannskap.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Lysekloster – Os er igjen satt opp av NFF. I mandagens serieåpning ble det komfortabelt 3-1 til hjemmelaget, men vi skal ikke lenger tilbake fra i fjor å finne Os seier i NM mellom disse to. Også det på Lysekloster sin bane. Denne mandagen hadde over 600 funnet veien og vi kan tenke oss at det fort blir like mange som kommer denne NM kvelden.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Et annet sted det komemr til å bli tette og jevne dueller er på Stavollen. Bjarg tar i mot Fana til denne 1.runde kampen. Lagene er ikke i samme avdeling denne sesongen. Begge er spådd gode sesonger i sine avdelinger og dette blir en tøff duell mellom de ti lagene fra Bergen Sør.
Foto:Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Den siste kampen med lokale lag går på Stord. De får besøk av Sandviken til duell. Klubbene er også å finne i ulik avdeling denne sesongen. Vi regner med at det mobiliseres på Stord denne kvelden for å fylle tribunen.

Foto: Tormod Lindøe

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

NM