En sterk sluttspurt fra gjestene avgjorde kampen. Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

En skikkelig sluttspurt

Det var en skikkelig sluttspurt fra Austevoll som sendte laget til tabelltoppen.

Vertene kom til denne kampen med et tap borte mot Askøy Fotball i serieåpningen. Austevoll hadde derimot med seg tre poeng fra sin åpningskamp mot Trott. Det var derimot ikke noe som skilte lagene til pause. Det stod 0-0 da dommer Føllesdal blåste av.

I den andre omgangen ble det derimot mål. Etter kun to minutter satte Christoffer Hartvedt Bue inn 1-0 til de helblå. Etter 65 minutter doblet Sander Sævig Eriksen ledelsen til vertene. Dermed 2-0. Austevoll skulle dermed våkne skikkelig med 10 minutter igjen. Da scorer målmaskinen Tord Harald Aarland Skår. Dermed står det 2-1. Kun to minutter senere står det 2-2 da Joachim Haugland Bjånesøy utlikner for Trond Fredrik Ludvigsens menn. Helt på tampen av kampen kommer vinnermål. Gustav Rabben setter inn 3-2 til gjestene.

Dermed topper Austevoll 4.divisjon avdeling 1 med full pott etter sine to kamper. NHHI poengløse i bunnen av tabellen. Allerede til helgen er det nye kamper for lagene. Album fra kampen kommer i morgen.