En rask oppsummering av resten av kampene

Her finner dere en rask oppsummering av resten av kampene vi har vært på i 3.divisjon denne mandagen. Se litt bilder og les litt om hva som skjedde.

Her finner dere en liten oppdatering på de tre siste kampene vi hadde folk på i dagens 3.divisjon.

Frøya - Bjarg 1-1 (0-1)
Det var godt med folk på Melkeplassen denne dagen da Frøya tok imot Bjarg til serieåpning. Geirmund Bredesæters mannskap fikk prøve seg mot en av forhåndsfavorittene  avdeligen, Bjarg.

Stian Olsnes sendte Bjarg i føringen etter knappe halvtime, noe som også var stillingen til pause. Etter hvilen satte stopperkjempen Marius Skutle inn utlikningen kun to minutter ut i omgangen. Dermed endte det med poengdeling i åpningskampen.

Fana - Gneist 2-0 (1-0)
Fana var klare favoritter da Gneist kom på besøk denne mandagen. Fabian Rimestad  får skikkelig treff og dermed 1-0 til hjemmelaget. I den andre omgangen dobler hjemmelaget ved Vebjørn Høynes. Kampen ender 2-0.

Dermed får Fana med seg tre poeng i sesongåpningen.

Vidar - Stord 4-2 (1-0)
Det ble målrikt i Stavanger denne mandagen. Hjemmelaget tok ledelsen  ved Jacob Jørgensen før pause. Mats Gramstad doblet ti minutter ut i den andre omgangen. Roger Ekeland reduserer til 1-2 etter 68 minutter.

Med 12 minutter igjen på klokken setter Theodor Høksaas Gabrielsen inn 3-1. Med tre minutter på klokken får Stord straffe. Roger Ekeland setter den sikkert. Gleden varte ikke lenge før Mats Gramstad satte inn 4-2.

Under finner dere litt bilder fra kampene. Album fra kampene kommer i morgen.