Denne duoen nettet Brann sine fire mål. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

En magisk 1.omgang

Brann rundspilte årets serieleder Bodø/Glimt før pause. Foran et fullsatt Brann Stadion avsluttet Brann årets hjemmekamper med å vinne 4-2 mot laget fra Bodø foran over 16.800 på tribunen denne søndagen.

Med dagens resultater må Brann vente til neste søndag før de finner ut hvilken medalje valør de får. Klubben har poenget til Tromsø, mens de har tre poeng til Viking på 4.plass. Brann har klart best målforskjell av de tre lagene. Brann skal selv ut i en tøff bortekamp mot Strømsgodset, mens Tromsø skal spille borte mot et nedrykkstruet Vålerenga på Intility. Viking avslutter hjemme mot Rosenborg. Dermed kommer medaljekampen til å leve gjennom 90 minutter også kommende søndag.

Fantastisk 1.omgang
Brann fyrte på alle sylindrene i den første omgangen. Klubben lot Bodø/Glimt smake sin egen medisin med et enormt høyt og aktivt presspill. Det førte til at Brann vant ballen i gunstige posisjoner. 1-0 kom ved Bård Finne etter kun syv minutter. Samme mann doblet etter en knapp halvtime. Da hadde Nicholas Castro hatt en scoring annulert like før for offside.
Castro fikk scoringen sin før pause. Finne var igjen sentral og spissen var servitør til en Castro som satte inn 3-0 foran Store Stå. Brann kunne dermed gå til pause med 3-0 ledelse.

Bodø/Glimt våkner til liv
Den andre omgangen starter som en drøm for vertene. Kun to minutter tar det før Castro øker til 4-0 til Brann. Igjen er det Finne som serverer Castro. Bodø/Glimt er klart rystet og laget må gjøre noe. Byttene til Kjetil Knudsen i pausen begynner å vise seg frem like etter 4-0 målet og Tobias Gulliksen reduserer kun åtte minutter ut i omgangen.
Bodø/Glimt kjører Brann en periode, men Sivert Heltne Nilsen og resten av Brann laget rir av forsøket til Bodø/Glimt. Etter 82 minutter reduserer gjestene fra nord på ny. Innbytter Oscar Kapskarmo er målscorer for Kjetil Knudsens menn. Dermed blir det spenning igjen, men på ny står Brann av stormen. Dermed ender det med 4-2 til hjemmelaget.
Under kan dere se/høre intervjuene etter kampen og se litt bilder fra oppgjøret.