Eliteserien sparket i gang lørdag

Det var start for Eliteserien lørdag. Har kan dere se litt bilder fra Molde - Vålerenga.

Den norske Eliteserien ble sparket i gang lørdag. Nyopprykkede HamKam hadde Lillestrøm som motstander, mens Molde hadde Vålerenga på besøk i sin kamp.

Nyopprykkede HamKan hadde gleden av å starte sesongen sammen med Lillestrøm. Vertene fra Briskeby mistet Kjetil Rekdal til Rosenborg, men Jacob Michelsen har tatt over som trener. Dette var første gang siden 2008 at HamKam var på det øverste nivået i Norge. Vertene startet best og ledet 2-0 til pause etter at Eriksen og Enkerud  hadde scoret. Etter hvilen var det Edh og Adams som ordnet poenget for Lillestrøm.

I kampen vi hadde en fotograf på plass var det duell mellom to av lagene som er spådd gode sesonger. Molde fant veien til nettmasken i den kampen da Martin Linnes scoret i andre omgang. Aron Dønnum som har kommet tilbake på lån fra Belgia så rødt i returen for Vålerenga på overtid. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Flere kommer i kveld på Facebooksiden til Oslofotball.