Amalie Eikeland (midt i bildet) kunne glede seg over matchvinnerscoringen denne onsdagen. Foto: Odd Lovset

Eikeland: - God følelse

Det sier Amalie Eikeland etter at Brann scoret et sent vinnermål i 2-1 seieren mot østerriske St.Pölten. Hør intervjuer, se bilder og les kort om kampen.

Brann Kvinner sin imponerende rekke i Europa fortsetter. Laget har gjennomgått en total forvandling etter at engelske Martin Peter Ho kom inn portene på Stadion. Etter gruppespillet står Brann med utrolige 13 poeng og 4-1-1 på kampene sine i gruppespillet. Det plasserer Brann Kvinner kun poenget bak gruppevinner Lyon! Nå venter større oppgaver i kvartfinalen. Trekningen finner sted den 6.februar og Brann Kvinner har Chelsea, PSG eller Barcelona som sin neste motstander.
Kampreferat:
I dagens kamp var det St.Pölten som scoret først. Mye rot i forsvaret og møljespill endte tilslutt med scoring for gjestene. Sarah Mattner scoret. Justine Kielland scoret så for Brann Kvinner etter 20 minutter. Etter dette falt kampen litt og det stod 1-1 til pause.

Etter hvilen er det ikke de helt store sjansene til noen av lagene før på slutten. Amalie Eikeland header en ball til side for mål med noen minutter igjen. I det snøen begynner å lave ned, så kommer også vinnermålet. Amalie Eikeland avgjør det hele for Brann Kvinner og den tidligere Gneist-spilleren blir dermed matchvinner.

Unge talentfulle Sara Ritter (bildet over) fikk 90 minutter for Brann Kvinner denne dagen og leverte meget bra i sin første Mesterligakamp fra start. I tillegg leverte Brann fansen som vanlig til toppkarakter. De sang gjennom hele kampen. Litt over 2700 var tilstede på Åsane Arena.