Marit Bratberg Lund smiler for seier for Benfica Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Effektive Benfica tok første stikk

Hammarby styrte omtrent alt, men Benfica scoret på det de hadde av sjanser i Stockholm.

Hammarby startet kampen klart best og Julie Blakstad sendte vertene i føringen 1-0 etter kun 16 minutters spill. Hammarby var og nære å doble utover, men etter en kontring, som Christina Martin-Prieto satt i mål, sto det 1-1 halvveis.

Etter pause fikk Benfica en drømmestart da Andreia Norton satt ballen i mål på en corner. Dermed 1-2 på Tele2 Arena.

Hammarby styrte omtrent alt ute på matta på Tele2 Arena utover andreomgangen, men målet ville ikke komme. Benfica var smarte og brukte mye tid i alle situasjoner. Dommeren hadde en ytterst svak kamp og det dro gjestene nytte av da de irriterete på seg Hammarby.

Men til tross for et par gode muligheter, så måtte Hammarby se seg slått 1-2 av Benfica i det første av to oppgjør i Champions League-playoiffen.

Det foran over 12.000 tilskuere som lagde et liv uten like gjennom samtlige 90 minutter.

Returoppgjøret spilles neste onsdag klokken 21:00 i Portugal.

Flere bilder og intervjuer kommer senere!