Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Duell i Åsane

Det var lokalduell mellom Flaktveit og Tertnes i serieåpningen i 4.divisjon denne fredagskvelden.


Det var duket for en skikkelig lokalfotballduell i Åsane denne fredagen da nyopprykkede Flaktveit tok i mot naborivalen Tertnes. Det var pent med folk rundt banen denne vakre vårkvelden da kampen kom i gang. 

Den første omgangen var ingen stor opplevelse. Det meste foregikk på midten og det var ikke mange sjanser å melde om før hvilen. En stor kom derimot ikke mange minuttene før pause. Flaktveit handser i egen boks og dommeren peker på straffemerket. Straffen setter Stefan Storevik Pedersen sikkert i mål og Tertnes leder. 1-0 blir også pauseresultatet. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
I andre er starten ganske så jevn. Etter 10 minutter før vertene en meget stor sjanse. I det neste angrepet til hjemmelaget kommer utlikningen. Marius Nybakken er på rett sted og utlikner til 1-1. Fem minutter senere er Tertnes tilbake i ledelsen. Alfred Okine gjør jobben på høyresiden og finner Kristian Vie. Han setter inn 2-1. Da har vi akkurat passert timen. 

Ti minutter senere står det 2-2 i dommerens bok. Martin Fjeldstad får skikkelig treff og ballen smeller inn bak Vegard Folkedal i Tertnes målet. Etter dette har lagene noen sjanser, men det blir ikke flere mål. Dermed ender oppgjøret 2-2 mellom lagene fra Åsane bydel. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Se litt bilder fra kampen under. Et litt større album kommer. 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.