Bildet er fra treningskampen mellom Åsane - Sogndal Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Drømmestart for Åsane damene

Åsane Damer serieåpnet mot AaFK Fortuna denne søndagen i Ålesund. Det ble en hyggelig tur nordover for laget fra Åsane Arena.

I dag var det serieåpning i 1.divisjon damer. Oppgjøret AaFK Fortuna var verter mot Åsane damer denne søndagen. Hjemmelaget rykket opp til 1.divisjon foran denne sesongen, mens Åsane imponerte stort med sin flotte 2.plass i serien i 2021.

Matilde Sangolt satte inn det første målet til Åsane etter kun 16 minutters spill. Katarina Dybvik Sunde doblet ledelsen 10 minutter senere. Dermed 2-0 til gjestene etter 25 minutter. Samme Dybvik Sunde øker til 3-0 med sin andre scoring for dagen. Dermed har Åsane fått en fantastisk start på sesongen. 3-0 er også stillingen til pause.

Etter hvilen er det kaptein Alise Tvilde Evensen som scorer for gjestene. Dermed 4-0 til Eirik Fjeldstads mannskap i serieåpningen.

Til Lurifax Support sier Fjeldstad følgende:
- Vi kommer godt i gang. Har to avslutninger før minuttet er gått. Klasseforskjell de første 45 minuttene. I andre omgang så kontrollerer vi det mer og den omgangen blir da litt jevnere. Godt å få en god start.