Drømmedebut for Torsvik

18 åringen Jonas Torsvik fikk sin debut i serien fra start denne søndagen da Hamkam kom på besøk til Bergen. Det ble en drømmedebut.

Brann var store favoritter da Hamkam på besøk denne søndagen. Vertene slet med skader på endel spillere og lagt manglet i tillegg kaptein Sivert Heltne Nilsen. Hamkam sliter i bunnen, men klubben kom til Bergen for å gi vertene kamp.

Den første omgangen var ikke det helt store for de fremmøtte. Hamkam hadde den største sjansen da Kirkevold treffer tverrligger halvveis i omgangen. Da det hele ser ut til å ende med 0-0, så dukker debutant Torsvik opp. Han ekspederer en retur fra corner i mål med høyrefoten. Dermed 1-0 til Brann, noe som også ble pauseresultatet.
I den andre omgangen får Brann straffe med i underkant av ti minutter igjen. VAR ser en hands i feltet og det blir straffe. Den setter Finne sikkert i mål. Hamkam ga seg ikke og i det 90 minutt reduserer Kirkevold for gjesteen. Like etter har Udahl en kjempesjanse fos laget fra Hamar. En flott redning fra Dyngeland og en redning på streken fra Crone gjør at Brann vinner 2-1.
Seieren flytter Brann opp på en tredjeplass, mens Hamkam er nederst på tabellen. Under litt bilder fra kampen.