Drama til siste slutt

Det var dramatisk hele veien da Vaksdal spilte kvartfinale mot Nubben i vinterserien på Krohnsminde.

Det var klart for sluttspill i klasse C, menn i årets vinterserie. Vaksdal var verter på lånte Krohnsminde denne lørdagen, da det fortsatt blir en stund til klubbens egen hjemmebane er spilleklar igjen.

Hjemmelaget får straffe i mot etter 18 minutter etter en corner. Straffen setter Victor Opheim sikkert for Nubben FK. Dermed 1-0 til bortelaget. Gjestene fortsetter å være best og har en stor sjanse, før de øker ledelsen. 2-0 kommer etter en corner. Ante Gaup Gustad er målscorer. Like etter blir det enda verre. Da setter en Vaksdal spiller ballen i mål og 3-0 til Nubben FK etter 30 minutter.

Vaksdal vil tilbake og Petter Teige Nes reduserer til 1-3 etter 37 minutter. Samme mann har en stor mulighet ikke lenge etter. Det blir ikke flere scoringer i omgangen og gjestene tar med seg 3-1 til pause.

Knappe 10 minutter ut i andre omgang er Petter Teige Nes på farten igjen. Han setter sitt andre for dagen og Vaksdal har redusert til 2-3. Vaksdal hiver folk i angrep og kommer til noen store sjanser. Like før slutt får Vaksdal straffe. Andreas Søberg sin straffe blir reddet, men dommeren blåser straffe på en hands når returen skal løftes inn. Dermed får Vaksdal får en ny sjanse. Olav Solhaug går frem denne gangen, men igjen redder Magnus Hoff Rishaug bakerst hos Nubben FK.  (Dere kan se straffebom og ny straffe hos Vaksdal på Facebook. Bla ned mot slutten av oppdateringen.)

Dermed er Nubben FK, Vestsiden-Askøy, Baune 3 og Gneist 3 klare for semifinale i vinterserien.