Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Dommerkampen 2023

I NFF Hordaland arrangeres det en dommerkamp på sommeren mellom topp- og breddedommerne. Den tradisjonen startet tilbake i 2014. Med noen års opphold grunnet pandemien var det igjen duket for duell.


Det var klart for den årlige dommerkampen mellom topp- og breddedommerne i NFF Hordaland krets. Dette er et arrangement som har pågått siden 2014, kun med avbrudd under pandemien. De 80 fremmøtte på Stemmemyren kunne glede seg over en underholdene kamp. I tillegg var det rundt 50 lokale dommere som stilte opp på de to lagene. Med seg på laget hadde de fått Remi Taule som speaker. Han kjenner de fleste som speaker på Brann Stadion.
Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Breddelaget overrasket toppdommerlaget da de gikk opp i en 2-0 ledelse i kampen. Topplaget kom derimot tilbake, til tross for at laget fikk rødt kort like før pause. I tillegg satte de inn en hat-trick signert Andreas Nødtvedt. På overtid kom også 4-2 til topplaget. Dermed vant toppdommerne oppgjøret.
Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Kampen inneholdt det meste og det var straffer, kjeft, gul- og røde kort, protestene var reelle og VAR måtte kobles inn både to og tre ganger. Dagens VAR dommere var dette året vår egen Trond Gausemel og Dennis Stokseth.
Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Kiosken var åpen for publikum og alle inntektene fra denne kampen gikk til  Barnekreftforening. Det var en kamp med god stemning og mye god fotball, samt litt rust i enkelte sine fotballsko.
Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

NFF Hordaland