Foto: Picasa

Djerv slo Sund FK

Det 2-0 til Djerv i lørdagens treningskamp mot Sund i Sotrahallen. Dermed sikret den nye Djervtreneren Jan Ove Sæbø seg seieren i første kamp tilbake i andre periode i klubben.


De to 4.divisjonslagene møttes til duell i Sotrahallen denne lørdagen. Hjemmelaget Sund holdt plassen gjennom sluttspillduell mot Øygarden, mens Djerv overlevde i den siste serierunden etter uavgjort mot Nymark. Sund spiller denne sesongen i 4.divisjon avdeling 1, mens Djerv er å finne i avdeling 2 dette året.

Kampreferat:
Djerv var det førende laget i denne kampen. Klubben tok kommandoen fra start og August Selnes sendte laget fortjent i ledelsen midtveis ut i den første omgangen. Det doblet Kevin K. slik at det stod 2-0 til de gule og blå til pause.
Foto: Picasa
Etter pause hadde begge lag sine sjanser og det ble gjort en rekke bytter. Djerv nærmest flere mål, men de kom ikke. Dermed tok Djerv en fortjent seier i denne kampen.

Trener Jan Ove Sædø sier følgende om kampen:
- Jevn match. Vi har ballen mest og skaper endel sjanser i spill og via cornere. Sund jobber godt og viser at de kommer til å bli solide. Vet de hadde endel sentrale ute. Kjekt for oss å få øvd på momenter. Vi vytter ni stykker i 2.omgang der alle gjør en god jobb.

Under ser dere bildene fra kampen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Djerv Sund Fk