Det unge Åkra 2 laget vant

Det ble en fortjent seier til det unge Åkra 2 laget i dagens kamp mot Sandnes/Nærbø 2.

Hjemmelaget Åkra Håndball 2 hadde besøk av Sandnes/Nærbø 2. Lagene lå side om side på tabellen før denne kampen. Hjemmelaget startet kampen best og med et solid forsvar og en god keeper bakerst, så hadde de mørkeblå god kontroll denne søndagen. Rundt halvveis i omgangen ledet hjemmelaget 6-1. Åkra Håndball 2 gikk til pause med 11-8 ledelse.

I den andre omgangen kommer gjestene tilbake i kampen og kun tre minutter ut i omgangen står det 12-12 når  Ingvild Solheim scorer for gjestene. Lagene følger hverandre til det er to minutter igjen. To kjappe mål fra Ingeborg Gundersen Sollesnes på tampen av kampen gjør at Åkra 2 avgjør kampen. Dermed vinner hjemmelaget 22-20.
Ingeborg Gundersen Sollesnes ble toppscoreren til hjemmelaget med sine seks scoringer, mens Anita Thorsen hadde samme antall for gjestene Sandnes/Nærbø 2.
Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer.