Den 14. strake seieren

Viking TIF virker suverene i denne sesongens 1.divisjon menn. Laget tok sin 14 strake seier da klubben slo Oslo-Studentenes IK.

Hjemmelaget kom til kampen med ledelse i serien på seks poeng til Sandefjord og Follo. Oslo-Studentenes HK lå på 10.plass i divisjonen foran oppgjøret.

Jevnspilt før pause
Det var en relativt jevnspilt kamp mellom lagene før pause. Hjemmelaget tok ledelsen, men etter drøye ni minutter stod det 5-5 da Nicolai Strøm Thoresen satte inn sitt mål.  Det likte hjemmelaget dårlig og Viking TIF satte så tre kjappe mål på et minutt. Dermed 8-5 til hjemmelaget etter Kjetil Åndal sitt mål. I omgangens siste sekund scorer Sander Frise på straffe for gjestene. Dermed 20-18 ledelse til hjemmelaget til pause.

Vertene kontrollerer kampen
Etter hvilen tar hjemmelaget mer over og kontrollerer kampen. Etter fem minutter setter Michael-Arne Gustave Michelsen 24-19. Dermed har de blå fått en pen ledelse på fem mål. Gjestene klarer aldri å gjøre oppgjøret spenennde igjen. Karsten Enoksen setter inn 36-30 noe som også blir sluttresultatet denne onsdagen.

Kjetil Åndal  ble mestscorende for hjemmelaget med sine seks scoringer, mens Nicolai Strøm Thoresen scoret flest for studentene med sine syv scoringer. Unde rnoen bilder. Album kommer.