Barcelona tok imot Benfica i sesongens første Champions League-oppgjør Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

De norske i sentrum da Barcelona lekte seg

Både Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen startet da Barcelona tok imot Benfica til dyst hjemme i sesongens første Champions League-kamp.


I åpningen var Bnfica det beste laget og styrte det meste, men de klarte ikke å utnytte sjansene sine. Det gjorde derimot Barcelona da Caroline Graham Hansen fant Alexia Putellas og 1-0 på Estadi Johan Cruyff tirsdag kveld.

Benfica fortsatte å styre kampen, men etter drøye halvtimen skiftet alt. Barcelona tok tak i kampen og 39 minutter ut i kampen økte Esmee Brugts til 2-0 etter en heading.

Med banens gigant i Aitana Bonmati tok Barcelona fullstendig kontroll foran de litt over 4500 tilskuerne. Verdens beste fotballspiller var i en klasse for seg selv som vanlig og var arkitekten bak 3-0-scoringen. Hun stormet frem, la til Graham Hansen. Sistnevnte la tilbake til Bonmati som satt ballen i mål.

Etter hvilen fortsatte det i samme spor og spørsmålet var bare hvor stor seieren skulle bli.

Bonmati la på til 4-0 fra en pasning av Graham Hansen, før dagens hendelse kom.

Asiat Oshoala hadde så vidt entret banen før hun dro til med et brassespark og 5-0 i Spania. Det til noen overraskende reaksjoner fra lagvenninnene. Non en gang på pasning fra Graham Hansen som med det fikk sin fjerde målgivende.

Mer skjedde ikke annet enn at Claudia Pina fikk sin 100. kamp for Barcelona da hun kom inn, og dermed kunne Barcelona juble for en solid start på årets Champions League.

Caroline Graham Hansen noterte seg for fire målgivende pasninger, mens Ingrid Syrstad Engen var med på å holde nullen som midtstopper i tirsdagens kamp.

Flere bilder kommer senere!

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.