Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

De kan bli årets unge spiller i Toppserien

Se hvem vi har nominert til prisen som årets unge spiller i Toppserien. Du kan og bli med på å stemme.


Kamilla Melgård (Lyn)

Melgård har overrasket de fleste i Toppserien denne sesongen. Hennes gjennombruddskraft hos Lyn har vært enorm. 16-åringen har tatt Toppserien med storm og har skapt store problemer hos de fleste lag. At hun som 16-åring har startet hele 16 kamper i serien for Lyn denne sesongen sier en del om hvor viktig hun er til tross for den unge alderen. Dette er uten tvil en spiller for fremtiden.

Julie Aune Jorde (Lyn)

Midtbaneterrieren har levert en meget solid sesong for andre året på rad for Lyn. Den ekstroverte spilleren har stått frem både på og utenfor banen. Hun er en leder av rang til tross for at hun kun er 18 år. Hun har vist seg frem som en leder på et Lyn-lag som har imponert denne sesongen.

Selma Pettersen (Stabæk)

En av verdens beste stoppere i hennes aldersgruppe har stått frem for et imponerende Stabæk-lag., Hun har spilt fast på et topplag og har gjort det med bravur. Uten henne hadde neppe Stabæk tatt seg inn til en fjerdeplass. Tempo, spilleforståelse, pasningskvalitet og mer med er noe som betegner den unge 19-åringen. Ble også belønnet med plass på benken til årets lag hos oss og var ikke langt unna startelleveren.

Cathinka Tandberg (Lyn)

En fantastisk angrepsspiller å ha i presspillet. Gir alltid hundre prosent i alt hun foretar seg. Også en duellspiller av rang som vinner mye dueller både offensivt og defensivt. 18-åringen har virkelig levert varene for Lyn og har scoret viktige mål, samtidig som presset hennes har hjulpet laget i det defensive spillet.

Du kan stemme i feltet under og det er grunnspillet som ligger bak vurderingen og spilleren må holde J19-alder:

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.