Danmark jubler for seier mot Brasil i Intersport Cup 2022. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet
Intersport Cup 2022

Dansk storseier i første kamp

Etter en litt trå start kjørte Danmark over Brasil torsdag kveld.

Etter tre minutter uten scoring var det til slutt danskene som traff best foran mål. De lå bra i forsvar og hindret brasilianerne sine spillsystemer gang på gang. Offensivt var de flinke til å lage rom til kantene sine. Dette førte til at de fikk flust med muligheter både fra høyre og venstre kant.

Til pause ledet Danmark med hele 17-10, mens i andreomgang økte de stadig ledelsen. Til slutt kunne danskene juble for en solid 34-22-seier.

Lørdag venter duell mellom Norge og Danmark. Kampstart er klokken 16:25 og vi er på plass i DNB Arena for å få med oss oppgjøret.