Cupfest i Lyngbø Idrettspark

Det var over 2000 tilskuere tilstede i Lyngbø Idrettspark og lagde folkefest da de grønnkledde tok i mot Brann til duell i 1.runde i cupen.

Vertene hadde jobbet iherdig for å få idrettsparken klar til duell mot Brann. Kampen ble TV-sendt og over 2000 hadde møtt frem for å se 4.divisjonsklubben kjempe mot Bergens stolthet.
26 sekunder
Det var det Brann trengte å score 1-0. Danske Kornvig med målet. Crone, Warning og Heggebø økte så for gjestene i rødt før pause. Det ble også stillingen til pause. Dermed var spenningen borte om hvem som skulle gå videre til 2.runde. Brann gjorde like godt fem bytter i pausen og sparte litt på mannskapet som startet uten at de nødvendigvis byttet seg ned i kvalitet.

Kampens høydepunkt
Det kom i det 79 minutt. Simba gjør en feil bakover og Andreas Teigland Nilsen kommer alene igjennom med keeper Holmen Johansen. Lyngbø spissen vipper den ballen elegant over Brann sin sisteskanse. På tribunene tar det helt av, det selv om stillingen da er 1-6. Heggebø (2) og Finne har scoret for Brann før det. Helt på tampen fastsetter Castro det hele til 7-1 i Branns favør.
Dermed blir det avansement som ventet for Brann. En nedtur for Joakim Soltvedt og Lyngbø at den hjemvendte sønn ikke kunne spille denne kampen. En opptur fra Brann at Aune Heggebø satte tre mål, noe som sikkert gir godt med selvtillit.
Under litt bilder fra kampen.

Hør hva Lyngbø sin Ørjan Lunde hadde å si etter folkefesten:

Hør hvordan Lyngbø sin målscorer Andreas Teigland oppsummerer:

Hør hvordan Lyngbø treneren Trond Pettersen oppsummerer kampen:

Hør hvordan Lyngbø gutten og Brann spilleren Joachim Soltvedt oppsummerer kampen fra sidelinjen: