Cupdrama på Osterøy

Det ble en thriller av en NM-kamp mellom Osterøy - Gneist da klubbene møttes lørdag til duell. En scoring på overtid avgjorde kampen.

Det var duket til NM-kvalifisering i Fugledalen mellom Osterøy - Gneist lørdag. Banen badet i sol og rammen rundt kampen bød opp til en skikkelig spennende NM-kvalifiseringskamp.

Vertene er best i åpningen av kampen. Klubben straffer Gneist hardt og klubben tar ledelsen ved spissen Benjamin Kleppe etter kun 5 minutter. Vertene har sine sjanser til å doble. Målet kommer også etter at Benjamin Kleppe igjen er frempå etter knappe 20 minutter. Han får en ball i bakrom og setter den sikkert i mål.

Etter en halvtime øker hjemmelaget til 3-0 ved Fredrik Evensen. Dermed virker det som om avansementet skal være i boks for vertene. Før lagene går til pause, så reduserer Alexander Gundersen for Gneist. Da har vi spilt i 38 minutter. Vertne var derimot ikke ferdig med å score og Benjamin Kleppe setter sitt tredje mål for dagen. Dermed 4-1 til hjemmelaget. Det blir også pauseresultatet.

2.omgang
Før den andre omgangen justerer Gneist litt. Det gir resultater. Etter 10 minutter reduserer Stian Århus til 2-4. Etter 62 minutter er Århus frempå igjen og reduserer til 3-4. Dermed er det full kamp igjen på Osterøy. Gneist blir bedre utover i 2.omgang og styrer kampen halvveis i omgangen i jakten på scoringene. Med et drøyt kvarter igjen av kampen ser tremålsscorer Benjamin Kleppe rødt etter to gule. Dermed må Osterøy spille 10 mot 11 de siste minuttene. Gneist sliter med å finne veien til nettmasken, men i det 90.minutt setter Sondre Sæverås inn 4-4 målet på straffe.

Gneist var heller ikke ferdig med å score mål på overtid. I det 94 spilleminutt er Sæverås igjen frempå for Gneist og han setter dermed inn 5-4 til laget fra Liland. Dermed er Gneist videre til neste runde i NM.

Dere kan se et mini-album under, se video hos Gneist Fotball HER på de dramatiske minuttene på overtid og et flott album fra Osterøy fra kampen HER