Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet.no/Hordalandsfotball

Champions League sparkes igang

Tirsdag kveld sparkes Champions League-gruppespillet i gang. Sportskollektivet er tilstede på tre Champions League-kamper denne uken og kommer med bilder.


Brann spiller tirsdag kveld borte mot St. Pölten i det som er Norges første kamp i et Champions League-gruppespill på damesiden noensinne.

Kampstart er 18:45 i Østerrike og det er alle muligheter for å ta med seg poeng hjem til Bergen. Ansvarlig redaktør i Kvinneidrett.no, Andreas Kristoffer Berge, så St. Pölten sin play off mot Valur fra Island. I det første oppgjøret vant østerrikerne 4-0, mens i returen ble det 1-0-seier til Valur.

– St. Pölten er et lag som er godt strukturerte i det lave presset, men de er gode og raske på overganger. Brann må passe seg for de raske angrepsspillerne deres og må selv utnytte når St. Pölten er i ubalanse. Jeg ser på det som et helt jevnt oppgjør der jeg har Brann som knepne favoritter, sier Berge om Branns muligheter.

Sportskollektivet er tilstede i Østerrike og dekker kveldens kamp.

Andre norske i aksjon

Det er flust med norske spillere i aksjon i årets Champions League. Tirsdag skal Barcelona med Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen møte Benfica på hjemmebane. Også Martine Fenger spiller i Barcelona, men hun er egentlig en del av Barcelona B i 1.divisjon.

Sportskollektivet er tilstede i Barcelona og kommer med bilder fra kampen i etterkant. Kampstart er klokken 21:00.

Tirsdagens siste norske er Ada Stolsmo Hegerberg som med Lyon møter Slavia Praha på bortebane (21:00).

I tillegg spilles Rosengård mot Eintracht Frankfurt tirsdag kveld (18:45).

Foto: Nicholas Noreng

Norsk duell

Under onsdagens kamper er det også flere norske i aksjon. Bayern München med Tuva Hansen og hovedtrener Alexander Straus møter nemlig Roma med Emilie Bosshard Haavi klokken 18:45.

Sportskollektivet er tilstede på oppgjøret i München for å dekke kampen.

Senere på kvelden er det duket for et storoppgjør i Madrid. Real Madrid tar nemlig imot Chelsea, med Guro Reiten og Maren Mjelde, til dyst i den første gruppespillkampen. Kampstart her er 21:00.

De øvrige kampene onsdag er Paris FC mot BK Häcken (18:45) og Ajax mot PSG (21:00).

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.