Centrum Tigers vant i Trondheim

Det ble seier til Centrum Tigers da klubben gjestet Trondheim og Nidaros Jets. Se litt bilder og les kort om kampen.

Hjemmelaget kom til kampen som det klare bunnlaget på tabellen, mens Centrum Tigers slet den nedre halvdelen av tabellen før dagens kamp.

Gjestene best før pause
Gjestene tok tak i kampen og vant de første to periodene med 24-16 og 24-15. Dermed hadde gjestene allerede sikret seg et godt grep på kampen halvveis. Laget gikk til hvilen med ledelse 48-31.

Hjemmelaget hadde en god tredjeperiode og vant den med 15-9, før lagene avsluttet med å spille 27-27 i den siste perioden. Dermed ble det seier til Centrum Tigers med 84-73.

I pluss
Seieren flytter gjestene opp på 18 poeng, mens Nidaros er nederst med sine fire poeng. Centrum Tigers er etter denne kampen med plussmål i serien. Laget er ett poeng i pluss etter kampene så langt.

Jakob Baiden var igjen mestscorende for hjemmelaget. Han satte 28 poeng denne lørdagen, mens Petar Kutlesic scoret 17 poeng for bortelaget. Under noen bilder. Album kommer.