Foto: Odd Lovset

Celtic videre

Celtic vant kvalifiseringskampen mot Brøndby i dagens Mesterligakvelifisering på Intility Arena i Oslo. Dermed skal skottene opp mot vinneren av Vålerenga - Minsk som spilles senere i kveld.


Vålerenga, Mink, Celtic og Brøndby er samlet i Oslo på Intility Arena til Mesterligakvalifiseringen denne uken. Først ut av lagene i duell var danske Brøndby og skotske Celtic.

Det var danske Brøndby som kom best i gang uten å produsere de alt for store sjansene. Celtic var bleike den første halvtimen og laget produserte så og si ingenting. Brøndby hadde den største muligheten før pause. Det hele endte med 0-0 i en spillemessig førsteomgang.
Foto: Odd Lovset
I den andre omgangen var Cetic langt bedre. Laget tok over overtaket i oppgjøret og førte oppgjøret, men igjen uten at de produserte de store sjansene. Celtic får derimot scoringen sin med gode 20 minutter igjen å spille. Kapteinen Kelly Clark plukker opp en retur på en corner og sender avgårde et skudd som går inn bak Ann-Kathrin Dilfer i Brøndby målet. Danskene klarer aldri å sette inn en skikkelig sluttspurt og dermed vinner Celtic kampen med 1-0.
Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet.no
Celtic er dermed klar for finale kommende lørdag mot enten Vålerenga eller hviterussiske Minsk.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Brøndby Celtic