Fra oppgjøret mellom Stabæk 2 og Start Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Bytte på toppen av tabellen

Start og Klepp byttet plass øverst på tabellen i 2. divisjon avdeling 1. I bunnen sliter Arendal og Nanset.

Stabæk 2 - Start: 1-3 (1-2)

Stabæk sine rekrutter fikk en drømmestart hjemme mot Start da Stine Alida Wahlin Hansen headet ballen i eget mål, men gjestene snudde kampen ved to scoringer fra Ina Marie Andresen sørget for Start-ledelse til pause. Etter hvilen fastsatte Anny Kerim-Lindland sluttresultatet til 1-3.

Nanset - Fana: 1-1 (0-1)

Vertene var poengløse foran søndagens oppgjør og det ble ikke bedre da tidligere Nansetspiller, Hedda Minori Haugene, satt inn Fanaledelsen i førsteomgang. Nanset ga seg dog ikke og like etter pause utlignet Anabelle Kalleberg James til 1-1. Det ble og sluttresultatet og begge lagene fikk med seg et poeng fra kampen.

Haugesund - Amazon Grimstad: 0-1 (0-0)

Amazon tok tak i kampen fra start og styrte banespillet, dog uten å få uttelling foran mål. Haugesund hadde og sine muligheter, men det sto 0-0 halvveis. Etter hvilen tok det lang tid før den endelig satt for gjestene. Lise Thomassen Farstad headet inn 0-1 og sørget dermed for å ta med tre poeng hjem til Grimstad.

Lyn 2 - Klepp: 3-2 (2-0)

Det var Klepp som skapte mest, men det var Lynrekruttene som scoret målene før pause. 2-0 halvveis etter to scoringer fra Maia Melgård. Etter hvilen fikset Iselin Brualøkken 3-0, før to raske scoringer fra Mai-Helen Nguyen Todnem sørget for 3-2 og spenning mot slutten. Det endte dog med tre poeng til Lynrekruttene som dermed ligger som nummer tre på tabellen.

Bryne - Arendal: 9-0 (6-0)

Sandra Pallesen-Nygård var virkelig i scoringshumør og satt hattrick allerede 27 minutter ut i kampen. Oline Øfsteng scoret så 4-0 etter halvtimen før Hanne Aarrestad Nesse fikset 5-0. Øfsteng la på til 6-0 med sin andre for dagen like før pause. Etter hvilen fortsatte hjemmedominansen. Karina Fløysvik Hæåk la på til 7-0, før Pallesen-Nygård var frempå for fjerde og femte gang og sørget for både 8-0 og 9-0. Dermed er Arendal sist på tabellen med sine 0 poeng så langt.