Bronse til Sola da Fana vant

Det ble en kamp der begge lag kunne juble etter kampslutt. Les mer om oppgjøret mellom Fana-Sola og se litt bilder her.

Det var mye som var avklart på forhånd da Fana Håndball tok i mot rogalendingene i Sola. Gjestene hadde allerede sikret seg tredjeplassen denne sesongen, mens Fana Håndball hadde sin femteplass i årets serie.

Vertene fulgte hverandre tett den første delen av den første omgangen. Etter knappe ni minutter stod det 6-6, mens vertene fikk en luke på to mål da Sara Berg satte inn 8-6 etter knappe tolv minutter. Gjestene kom tilbake til 9-9, men da stakk Fana i fra igjen. Etter 15 minutter ledet hjemmelaget med 12-9. Sola klarte aldri å hente tilbake den ledelsen helt, så da lagene gikk til pause var det fortsatt tre måls forsprang til Fana. Da på stillingen 18-15.

I den andre omgangen var det Fana som dominerte da omgangen kom i gang. Etter 5 gode minutter ledet Fana Håndball med hele syv mål da Maren Gabrielsen satte inn 23-16. Da skjerpet Sola seg og halvveis i omgangen satte Kristina Sirum Novak inn 26-23. Dermed var gjestene kun tre poeng bak. Etter 18 minutter setter Camilla Herrem inn 28-26. Gjestene er dermed bare to mål bak, men de kommer ikke nærmere denne søndagen. Vertene øker til 32-28 med under fem minutter igjen å spille. Gjestene reduserer to ganger så kampen ender 32-30 til hjemmelaget.

For hjemmelaget ble Christine Karlsen Alver mestscorende med sine 8 mål, mens Aurora Kjellevold Hatle fulgte med sine syv scoringer. Camilla Herrem ble mestscorende for gjestene med sine 8 mål, mens Kristina Sirum Novak fulgte med sine seks mål. Etter kampen fikk gjestene utdelt sine velfortjente bronsemedaljer.

Under kan dere se et lite album fra kampen. Album kommer på vår FB side senere.