LSK Kvinner hentet hjem bronsemedaljen denne sesongen. Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball og Odd Løvset, Sportskollektivet.no

Bronse til LSK Kvinner

Det endte med 2-2 i Bergen mellom Brann Kvinner - LSK Kvinner. Dermed endte det med bronsemedalje for kanarifuglene denne sesongen. Brann endte som nummer fire.

Denne helgen trillet den siste serierunden i gang. Brann Kvinner hadde LSK Kvinner på besøk på Stemmemyren. Hjemmelaget kom fra en flott seier i Østerrike mot St.Pölten, mens LSK Kvinner delte poengene med Rosenborg BK Kvinner i sist serierunde. Dermed kunne Vålerenga damene feire seriegullet. Brann damene ville ende på en fjerdeplass uansett resultat i dag, mens LSK Kvinner kunne hente hjem sølv eller bronse.

Gjestene fikk en drømmestart med scoring før det var spilt i to minutter. Irene Dirdal banket inn en retur etter en corner. Like etter stod 1-1 da Rakel Engesvik prikket inn dagens vakreste mål. Brann Kvinnene tok over kontrollen og dominerte stort de neste 20-25 minuttene. Amalie Eikeland gir Brann ledelsen 2-1 etter 20 minutter. De siste ti-femten minuttene av omgangen blir roligere. Dermed 2-1 til vertene til hvilen.
LSK Kvinner starter andreomgang best. Klubben jager en utlikning. Med under ti minutter igjen på klokken kommer 2-2 scoringen. Stølen Godø stanger inn utlikningen etter bølge to på en dødball. Dermed ender kampen med 2-2. LSK Kvinner får dermed utdelt bronsemedaljene på Stemmemyren. Med ukens nyheter om at Brann Kvinner skal flytte inn på Brann Stadion fra neste sesong, så kan dette ha vært den siste Toppseriekampen som blir spilt på Stemmemyren.

Under finner dere litt bilder og intervjuer fra kampen.