Borussia Dortmund jubler for bronse i EHF European League 22/23 Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Bronse til Borussia Dortmund: –⁠ Neste år skal vi vinne gullmedaljen

Borussia Dortmund sikret bronse etter solid seier mot Thüringer i søndagens bronsefinale. Se intervju med Frida Rønning og nederlandske Zoë Sprengers.

Borussia Dortmund tok føringen tidlig og fikk en kanonstart med 6-3 ti minutter ut i kampen. Thüringer kom seg tilbake igjen i kampen utover førsteomgangen, men Dortmund holdt ledelsen helt til pause og ledet med 12-10 halvveis.

I andreomgang fortsatte Dortmund å styre kampen. Anført av en enorm prestasjon fra målvakt Yara Ten Holte. Med hele 53 prosent redninger stengte hun buret.

Det førte og til at Dortmund kunne kjøre på i angrep etter angrep. Til slutt vant de gule og svarte med 28-23 og tok med det bronsemedaljen med seg hjem til Tyskland.

– Vi vil være her neste år også. Det er sikkert, og da skal vi vinne gullmedaljen, sier nederlandske Sprengers til Kvinneidrett.no.

Se videointervjuer med Rønning og Sprengers under bildet!

Frida Rønning (til høyre) og Borussia Dortmund kunne juble for bronse i EHF European League 22/23. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet