Brendesæter etter kamp mot Åsane 2 i 2021 Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Bremnes henter inn ny spiss

Bremnes ruster opp foran sesongen 2022. Laget kunne redaksjonen bekrefte at to ny spillere er på vei inn.


I dag fikk redaksjonen bekreftet av trener Geirmund Brendesæter at spissen Martin Pedersen er klar til å kle på seg Bremnes sin drakt i 2022. Dermed er den lokale spissen tilbake i klubben. 

Spissen har tidligere levert mål på bestilling for klubbene han har spilt i. Senest med 11 mål på de 14 kampene han spilte for Stord i 2021. Før det har spissen levert mål for blant annet Vard Haugesund og Lysekloster. Under ser dere Pedersen i aksjon for Bremnes i en treningskamp mot akkurat Lysekloster i 2021.  

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Trener Brendesæter kunne også fortelle at laget holder på å signere den 32 år gamle litauisk stopperen Valentin Jeriomenko fra klubben FK Riteriai. Han spilte det meste for klubben som endte som nummer fire i den øverste divisjonen i Litauen. 

Stor interesse
Brendesæter forteller om en stor interesse rundt sesongen som kommer lokalt på Bømlo. Det er en stund siden klubben var i 3.divisjon. Opprykket har skapt en lokal entusiasme. 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.