Fra årets Breddefantasy Foto: Skjermdump

Breddefantasy start

Allerede tirsdag 2.april er det start for den første runden i Breddefantasy 2024. Det er oppstart i den lokale avdelingen 3.divisjon Vestland. for kvinner. Herrene sine spill åpnes etter første runde kommende helg.


Breddefantasy er endelig tilbake! Nå kan dere melde dere på i det første spillet som er åpnet. Det er 3.divisjon kvinner Vestland. Her møter dere 13 lokale lag og Førde fra trivselsfylket. Fristen for å levere inn ditt lag er allerede i morgen kl 19.30.

Neste uke vil også 3.divisjon herrer og 4.divisjon avdelingene 1 og 2 i Hordaland åpne opp. Prisen er kr 125 for å delta, men du kan da delta i så mange spill du ønsker. Alle spørsmål om spillet må rettes til [email protected] og ikke redaksjonen. Vi formidler kun dette positive tiltaket.

Du kan lage egne serier og utfordre medspillerne eller arbeidskolleganene i den private serien.

Hordalandsfotball kommer til å følge seriene tett gjennom sesongen. Vi vil gi dere en liten oppdatering fra spillene før runden og en oppsummering etter runden. Det vil starte fra neste uke.

Meld deg på allerede i dag på Breddefantasy.no

Foto: Skjermdump

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Breddefantasy