Eksempel på lag Foto: Skjermdump

Breddefantasy 4.divisjon kommer i kveld

Klokken 1900 lanserer vi Breddefantasy 4.divisjon Hordaland. Bli med i lokalfotballspillet du også.

I kveld kommer Breddefantasy i Hordaland 4.divisjon. Tre klubber har enda ikke lagt inn laget sitt, men vi satser på at de kommer snart. Spillet slippes klokken 1900 i dag etter planen. 

Få med deg lagkamerater, kollegaer, familie og venner og bekjente. Husk at når du velger din favorittklubb er du også med i den interne ligaen for akkurat den klubben i tillegg til selve hovedspillet. Vis at du er den som kjenner lokalfotballen best. 

Den første kampen går fredag 22.april med kampstart 1745. Da serieåpner Austevoll hjemme mot Trott. Det er totalt fem kamper i serien denne fredagen. 

Spillet gir deg som vanlig 100.000 du skal forvalte. De skal totalt velge 15 spillere for den summen. Disse kan du velge fra de 24 lagene som er med i de to 4.divisjonsavdelingene. Du kan endre formasjoner, du har ulike wild-card å spille og du kan bytte spillere mellom hver runde. Alle rundene er automatisk lagt inn. Poengene oppdateres automatisk også. Eneste som ikke går automatisk er assist. Om du kan føler at du kan ta på deg ansvaret å rapportere på assist til oss, så send en melding til [email protected] om dette. Så langt har vi fått Austevoll og Osterøy på plass. 

Redaksjonen

Les mer om:

Hordalandsfotball
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.