Fra Breddefantasy 2021 Foto: Skjermdump

Breddefantasy 4.divisjon Hordaland er åpnet

Da har vi åpnet for spill i 4.divisjon Breddefantasy Hordaland. Fristen for å få laget sitt på plass er fredag den 22.april. Velg spillere fra din lokale klubb allerede i dag!

Da har vi gleden av å melde at årets Breddefantasy for den lokale 4.divisjon herrer er åpnet for spill. Del gjerne med lagkompiser, familie, venner og bekjente la flere ta del i det vakre med lokal- og breddefotballen. Husk at du er med i din lokale sin klubb sin loga når du velger favorittlag, samt i selve hovedspillet!

Vi har helt sikkert ikke truffet på alle prisene, men da har akkurat du muligheten til å vise oss du selv eller lagkompisen din skulle vært priset høyere. Kunsten blir uansett å sette sammen et slagkraftig mannskap gjennom disse 22 rundene denne sesongen. Lagene fra 4.divisjon avdeling 1 og avdeling 2 er med i spillet er det mange spillere å velge mellom på disse 24 lagene.  Det er to lag som enda ikke er oppdatert, men de kommer i god tid før avspark neste fredag. 

Denne sesongen kommer vi til å få noen ukentlige oppdateringer her på siden med informasjon om spillet og mye annet spennende informasjon, så hold deg oppdatert med å sjekke innom her. 

Dette året kommer vi med litt premier gjennom sesongen, så sjekk mer ut her onsdag/torsdag, så får dere vite hva spennende dere kan vinne med å delta denne sesongen. 

Gå til Breddefantasy spillet HER 

Om det er noen tekniske problemer med spillet, så må dere kontakte Digimaker på e-post [email protected]   

Andre henvendelser om spillet kan gjøres til [email protected] 

 

 

 

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.