Den lokale Breddefantasy'en er i gang. Meld deg på i dag! Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Breddefantasy 4.divisjon

Årets sesong er i gang i norsk breddefotball, og med det er også Breddefantasy igang igjen. Er du den i vennegjengen som har best peiling? Eller kanskje du er den personen på hele Vestlandet som er best i fantasy?


BREDDEFANTASY RUNDE 1

4. divisjon avd. 1
Årets sesong er i gang i norsk breddefotball, og med det er også Breddefantasy igang igjen. Er du den i vennegjengen som har best peiling? Eller kanskje du er den personen på hele Vestlandet som er best i fantasy?

Uansett om du har ambisiøse forhåpninger, eller om du bare spiller fordi det er gøy, så skal vi i Hordalandsfotball skal prøve å gi deg de beste fantasytipsene i forkant av hver runde.

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball
Og som kjent dreier ikke Fantasy seg kun om hvem som scorer mest mål. Det handler om så mye mer, blant annet hvem som klarer å unngå å pådra seg kort. For Bergen Nords Julian Martin Sandnes Nordvik har ikke sesongen begynt ideelt i så måte. Han pådro seg nemlig 4. divisjons eneste røde kort så langt i 0-2 tapet mot Tertnes.

Om vi så går over og ser på målstatistikken er det to spillere som skiller seg positivt ut. NHHIs Petter Fauske Evensen og Voss-spiller Sami Amie scoret nemlig to mål hver i første serierunde. Dermed deler de ledelsen på toppscorerlisten idet vi tar fatt på andre runde.

Foto: Picasa
Kristoffer Bidne ble toppscorer i fjor med 33 mål. Første serierunde av årets sesong begynte derimot ikke like bra. Han fikk nemlig kun med seg et gult kort fra første runde.

Tertnes vant som nevnt 2-0 borte mot Bergen Nord. Dermed ble gjestene det eneste laget i avdelingen som vant med mer enn et måls margin i serieåpningen.

Avdeling 2

Også i avdeling 2 kom det et rødt kort i første serierunde. Det gikk til Oddas Arild Tjelle, som i tillegg til det røde kortet fikk med seg et mål fra serieåpningen. Til tross for at gjestene måtte spille med 10 mann de siste 20 minuttene borte mot Smørås vant de hele 2-5. Dermed er det kun Varegg som fikk en bedre serieåpning, med sin 1-5 seier borte mot Djerv.

Men toppscoreren etter første serierunde tilhører laget på tredjeplass, Mathopen. Kristian Vindheim Rivedal scoret nemlig hat-trick i 4-1 seieren mot Lyngbø. Dermed leder han toppscorerkampen alene etter første runde. Aleksander Gjerde Gundersen fra Trane scoret to mål i deres 0-3 seier borte mot Nymark, og er med det nærmeste utfordrer.
Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Ellers er det også verdt å merke seg at Fana 2s Bartosz Mikolay Zborowski måtte ut med en tilsynelatende alvorlig skade i serieåpningen mot Trio. Dermed er det nok dessverre lite sannsynlig at han blir å se på banen til helgen.

Klarer Rivedal å fortsette scoringsformen? Blir avdeling 1 like jevn som i første runde? Det er bare noen av de mange spenningsmomentene før andre serierunde sparkes igang til helgen.

Gå inn på breddefantasy.no, registrer deg, Vipps 125 kr og spill breddefantasy i så mange divisjoner og avdelinger du vil!

Premier for disse avdelingene:
Hovedvinneren i hver avdeling vinner ett års abonnement på Sportskollektivet.no
De to neste plassene blir premiert med 6 og 3 måneders abonnement.

Premiene vil gjelde fra en uke etter at spillet er avsluttet og de månedene vinneren har har vunnet.

PS! Egen sak kommer om 3.divisjon avdeling 1. Om du ønsker å spille på våre lag i 2.divisjon er den ligaen også klar. Det samme gjelder for FK Fyllingsdalen og laget i 3.divisjon avdeling 6.

NB! Spillet er ikke organisert eller drevet av Sportskollektivet eller Hordalandfotball. Vi bare formidler at spillet er i gang. Om du/dere har spørsmål om spillere, lag eller annet, så må dere kontakte [email protected] .

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Breddefantasy