Os og Loddefjord er to av lagene som er med i 3.divisjon avdeling 1. Velg dine spillere. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Breddefantasy 3.divisjon

Årets sesong er i gang i norsk fotball, og med det er også Breddefantasy igang igjen. Er du den i vennegjengen som har best peiling? Eller kanskje du er den personen på hele Vestlandet som er best i fantasy?


BREDDEFANTASY RUNDE 1

3.divisjon avd. 1
Årets sesong er i gang i norsk breddefotball, og med det er også Breddefantasy igang igjen. Er du den i vennegjengen som har best peiling? Eller kanskje du er den personen på hele Vestlandet som er best i fantasy? 

Uansett om du har ambisiøse forhåpninger, eller om du bare spiller fordi det er gøy, så skal vi i Hordalandsfotball skal prøve å gi deg de beste fantasytipsene i forkant av hver runde.

Tre ganger hat-trick i serieåpningen
Sesongen startet med tre stykk hat-trick Styrk Hagen Gullaksen var sterkt delaktig i at Åsane 2 fikk en drømmestart på sesongen i 3.divisjon. Klubben vant hele 7-0 mot Florø i åpningenskampen og topper tabellen. Måltyven Tim Nilsen regjerte på Melkeplssen da Fana våknet til liv i serieåpningen mot Frøya. Nilsen blir igjen å finne i toppen av toppscorerlisten denne sesongen. Laget har også signert Fredrik Haugen denne uken. Han er trolig klar for troppen til lørdagens kamp mot Sandviken.
Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Den siste som scoret tre ganger var Os spissen Daniel Kvalvågnes. Os vant åpningskampen mot Loddefjord med 4-0 borte. Lukas Olsen fikk en skade og er usikker til helgens kamp. Sjekk NM troppen til Os onsdag. Dermed har tre spillere markert seg på toppscorerlisten. Klarer de å følge opp denne helgen?
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Sandviken er årets dark horse i avdelingen. Laget slo TV-kjendisene i Årdal med 5-1. For gjestene fra Årdal ble det ikke den optimale starten. Etter kun minutter på banen måtte kapteinen Tom-Rune Sæle ut med skade. Laget møter Loddefjord i helgen. Kampen på Stemmemyren trakk over 450 tilskuere og var en av de bedre besøkte kampene utenom Eliteserien denne helgen. 
Foto: Odd Lovset

Lagene fra Haugalandet
Lagene fra Haugalandet markerte seg i avdelingen også denne helgen. Djerv 1919 slo til med 3-1 hjemme mot Stord. I den kampen så den tidligere Bjarg spilleren Vebjørn Rullestad rødt etter to gule. Det samme gjaldt Stord sin Jonas Hilt Stoknes. Begge disse må dermed sone. Sjekk om det blir soning i NM kampen i dag eller til helgens kamp for disse to. FK Haugesund 2 leverte en god kamp mot Askøy Fotball. Det oppgjøret endte med 1-1 mellom de to nyopprykkede lagene.
Foto: EINAR_GJERDE
Førde stod for rundens opphenting. Laget lå under med 0-2 til det var spilt 72 minutter. Så kollapset Bjarg. Gjestene fra Sunnfjord scoret villig vekk etter det og vant kampen 4-3. Vinnermålet satt laget inn på overtid. En gammel kjenning fra Fana Fotball, Vebjørn Høynes, satte inn 3-2 målet til Førde.

Får vi nye målshow denne helgen? Blir det tre nye hat-trick og hvem topper toppscorerlisten i avdelingen etter serierunde 2?

Gå inn på breddefantasy.no, registrer deg, Vipps 125 kr og spill breddefantasy i så mange divisjoner og avdelinger du vil!
Foto: Trond Spurkeland

Premier for disse avdelingene:
Hovedvinneren vinner ett års abonnement på Sportskollektivet.no
De to neste plassene blir premiert med 6 og 3 måneders abonnement. 

Premiene vil gjelde fra en uke etter at spillet er avsluttet og de månedene vinneren har har vunnet.

PS! Egen sak ute om 4.divisjon avdelinge 1 og 2. Om du ønsker å spille på våre lag i 2.divisjon er den ligaen også klar. Det samme gjelder for FK Fyllingsdalen og laget i 3.divisjon avdeling 6.

NB! Spillet er ikke organisert eller drevet av Sportskollektivet eller Hordalandfotball. Vi bare formidler at spillet er i gang. Om du/dere har spørsmål om spillere, lag eller annet, så må dere kontakte [email protected]

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Breddefantasy