Norge tok imot Brasil på Ullevaal i høstferien Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet
Se børsen og bildegalleri!

Brasil ble for sterke på Ullevaal

Norge fikk seg en trøkk da Brasil til tider lekte seg på Ullevaal Stadion fredag kveld.

Brasil tok føringen fra start og dominerte banespillet på Ullevaal. Norge ble liggende lavt og ventet på kontringsmulighetene i starten. Det lyktes Norge greit med før pause og Brasil slet med å bryte seg igjennom. Spesielt en god A-landslagsdeebutant i Sunniva Skoglund i det norske målet tok det som kom igjennom.

Først tre minutter før pause lyktes brasilianerne. Norge ble passive i presset og Adriana Leal da Silva banket inn 0-1 og gjestene gikk til pause med ledelse.

SE OGSÅ: Bildegalleri fra før og etter kamp

Brasil setter her inn 0-1. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Etter hvilen fikk Norge en marerittstart da Beatriz Zaneratto la på til 0-2 med et pent langskudd. Etter scoringen fikk Norge en sjelden mulighet på corner.

Ballen datt ned til Celin Bizet Ildhusøy som sendte ballen i mål fra rundt 11-metersmerket. 1-2 på Ullevaal.

Bizet jubler etter 1-2-scoringen. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Men det sto seg ikke lenge, for minutter senere banket Zaneratto ballen i krysset til 1-3 etter nytt passivt forsvarsspillm av Norge.

SE OGSÅ: Bildegalleri fra selve kampen

Norge fikk løftet laget sitt i den andre omgangen, men det etterlot samtidig en del rom bakover i banen. Dette utnyttet brasilianerne og Norge fikk virkelig kjørt seg defensivt. Likevel skapte Norge også farligheter fremover, men Brasil blokkerte og hindret det som kom.

Jaqueline Ribeiro dos Santos sørget for 1-4 og fastsatte med det sluttresultatet da Norge ikke klarte å markere ut i boksen 73 minutter ut i kampen.

Brasil kunne smile bredest på Ullevaal etter kampen. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet