Den omdiskuterte straffesituasjonen som gir Brann 1-0. Foto: Nicholas Noreng, Sportskollektivet.no

Brann vant på Åråsen

Brann fortsetter å vinne. Klubben tok sin sjette strake seier med 2-0 borte mot LSK på Åråsen i en kamp de kontrollerte i 90 minutter.

De to rivalene som møttes til NM finalen i mai var igjen klare for dyst. Denne søndagen på Åråsen. Brann tok fort tak i kampen og kontrollerte oppgjøret inn til 2-0. Dermed henger bergenserne på Tromsø i jakten på 3.plassen, mens LSK forblir på 6.plassen denne sesongen.

Kampen åpener rolig, men Brann tar etterhvert mer og mer over. Klubben begynner å få noen sjanser og den tidligere LSK spilleren Ulrik Mathiesen blir snart hovedpersonen. Halvveis i omgangen blir Mathiesen lagt i bakken i følge dommeren, gjerne litt billig frispark til Brann i den situasjonen og LSK pådrar seg tre gule kort i forsvarsrekken i løpet av kort tid. Soltvedt sitt frispark redder LSK målvakten greit. Etter en knapp halvtime får Brann straffe. Mathiesen blir lagt i bakken av LSK keeper Hedenstad. Det til store protester, men den ser helt grei ut for oss. Heltne Nilsen setter ballen sikkert i mål. Dermed 1-0 til Brann. Det er også stillingen foran de nesten 10.000 på tribunen.
I den andre omgangen får gjestene en drømmestart. Igjen er det Ulrik Mathiesen som stjeler overskriften. Unggutten snapper et dårlig tilbakespill og setter ballen vakkert nede i det venstre hjørnet. Dermed 2-0 til Brann. Halvveis i omgangen kommer LSK litt lenger fremover på banen, men klubben kalrer aldri å stress en god Dyngeland bakerst hos Brann. De siste ti minuttene er det Brann som har sjansene til å øke ledelsen. Det blir derimot ikke flere mål og Brann vinner kampen fortjent 2-0.
Under kan dere se litt albumet fra kampen.