Her jubler Brann-spillerne med fansen etter at det er klart for cupfinale 20.mai Foto: Bjørn Marstrøm, Sportskollektivet.no

Brann til cupfinalen!

Brann tok seg til cupfinalen den 20.mai etter at laget denne onsdagen slo til med 2-0 borte mot Stabæk. Dermed var det full jubel i Brann leiren og hos de 600 Brann-tilhengerne.

Brann var nok favoritter før denne kampen skulle spilles. Laget måtte forbi Stabæk i den semifinalen før klubben kunne sikre seg billett til Ullevål. Det klarte de. Motstanderen i finalen blir enten Lillestraøm eller Bodø/Glimt. De spiller den andre semifinalen i dette øyeblikket.

Kampen
Aune Heggebø orndet 1-0 til Brann like før pause. Unggutten som fant målformen i den forrige kampen hjemme mot Vålerenga, var igjen sikker da han fikk sjansen. Brann tok kommandoen på kampen på det ujevne gresset i Bærum. Rødtrøyene ledet dermed fortjent til pause.
Etter hvilen fortsatte Brann å dominere mot et Stabæk mannskap som slet med å komme seg inn skikkelig i kampen. Etter en knapp time setter Bård Finne inn 2-0. Dermed har Brann fått en betryggende ledelse, mens Finne scoret sitt tiende mål i årets NM. Dermed har han dobbelt så mange som nestemann på listen. Stabæk har en mulighet med Bakenga på slutten av kampen, men Mathias Dyngeland er på plass med en flott reaksjonsredning med hånde.
Dermed er det finale på Brann igjen på Ullevål. Den spilles den 20.mai. Vi kommer selvsagt til å være tilstede på kampen. Under noen bilder fra kampen. Album kommer.