Brann sviktet mot Mjøndalen

Brann har hatt en eventylig sesong så langt, men i dag måtte laget se seg slått av et topp motivert Mjøndalen lag.

Brann kom til Mjøndalen med skyhøy selvtillit. Laget rullet over Mjøndalen i Bergen og sendte bruntrøyene ut på en lang rekke med svake kamper. I dag tok hjemmelaget hevn på serielederen. Det med gamletreneren Vegard Hansen på plass på altanen.

Meinhard Olsen gir hjemmelaget ledelsen etter syv minutter. Scoringen kommer etter en kontring. Det var omtrent første gang hjemmelaget kom seg over midtstreken. Selv om Brann tar mer over, så er det lite de klarer å produsere foran mål denne lørdagen. Dermed leder Mjøndalen 1-0 til pause.

Etter hvilen forsøker Brann å hente igjen vertene og 1-1 kommer kun syv minutter ut i omgangen. Danske Svenn Crone får et herlig treff og sender ballen inn i vinkelen. Dermed 1-1. Brann fortsetter å produsere sjanser, men det er veldig upresist og lite samhandling fremover på banen denne lørdagen. Når Brann ikke  scorer, så utnytter vertene det. Blomberg setter ballen i stolpen i det 73 minutt. Med et kvarter igjen er det 2-1 til hjemmelaget. Kristian Lien utnytter rommet Brann gir han og banker inn ledelse til bruntrøyene. Brann kjører på for å hente hjem et poeng og fortsatt opprettholde den ubeseirede statistikken denne sesongen, men målet kommer ikke. Det gjør det derimot for vertene. 8 minutter på overtid løper Erik Stavås Skistad fra midten før han banker ballen inn bak et utspilt Dyngeland. Dermed 3-1 seier til Mjøndalen.

Vertene tok dermed tre viktige poeng i kampen om en mulig playoff plass denne sesongen, mens Brann som alle vet er klare for Eliteserien neste sesong. Album kommer.