Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Brann slo nyopprykkede Åsane

Brann Kvinner vant treningskampen over 3x20 minutter mot Åsane Damer denne fredagen. Matchvinneren ble debutanten Andrine Hegerberg med et flott skudd på tampen av kampen.


Den siste uken har det vært mye fokus på Brann Kvinner sin nysignerte stjerne, Andrine Hegerberg. Spilleren fikk vist seg frem for Bergenspublikumet i dagens treningkamp mot Åsane Damer.

Hegerberg satte vinnermålet på et flott skudd med kun få minutter igjen av den planlagte 3x20 minutters kampen. Kampen var ellers preget at det var januar og spesielt hos gjestene Brann var det mange nye spillere på banen.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
En av de som leverte en meget god kamp på prøvespill var Sara Ritter som rykket opp til 1.divisjon med FK Fyllingsdalen før denne sesongen. Hun kan fort havne i en av de bergenske klubbene i Toppserien denne sesongen. Brann Kvinner trenger forsterkninger på stopperplass ettersom nysignerte Natasha Anasi røk akillessenen på trening torsdag.

Brann Kvinner trar til Malaga i morgen og skal matche seg mot to gode svenske lag de 14 dagene klubbene skal tilbringe i solen. Til denne kampen hadde laget kun tre spillere på benken, så seriemesteren fra i fjor trenger å få tilbake spillerne som er på skadelisten før serien starter opp i mars.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball
Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer på vår Facebookside.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.