Sivert Heltne Nilsen og Brann rykker ned Foto: Andreas Kristoffer Berge

Brann rykket ned

Brann tapte på straffer mot Jerv fra Grimstad. Dermed blir det Obos-liga kommende sesong.

Det ble en ekstraordinær kamp på Intility denne onsdagen mellom Brann og Jerv. Kampen endte 4-4 etter ekstraomganger. Der var Jerv best og vant etter 9 straffespark.

Brann var klart best i ordinær tid og presset laget fra Grimstad i kne. Arne Sandstø sine menn hadde en sjanse før pause og den satte de. Dermed gikk laget til ledelse med 1-0 mot spillets gang. Brann brant et straffespark på 1-0 til Jerv.

Etter pause ordnet Aune Heggebø balanse i kampen og utliknet 1-1. Like etter brant Brann nok et straffespark og dermed stod det 1-1 etter ordinær tid.

Ekstraomganger og straffer
I ekstraomgangene eksploderte kampen. Jerv fikk straffe like etter omstarten og Hove så rødt for Brann. Da Jerv gikk opp til 3-1 med kun ni minutter igjen av andre ekstraomgang trodde alle kampen var over. Brann ville det annerledes. Først scoret Skaanes og Sakor fulgte opp like etter.  Dermed 3-3.

Med tre minutter igjen satte Jerv inn 4-3. Heltne Nilsen ville det annerledes. Han ordnet 4-4 og kampen gikk til straffer. Der endte det med at Brann røk på sin niende straffe, mens Jerv innbytter Ibrahim ordnet opprykket til laget fra Grimstad.

Se bilder fra Brann - Jerv i galleriet under.