Her Finne i aksjon mot Molde Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Brann reddet poeng på overtid

Brann utliknet langt på overtid ved Bård Finne i Bodø. Dermed lever håpet fortsatt om fornyet kontrakt.

Det hele startet svakt for Brann som måtte se Bodø/Glimt ta ledelsen etter knappe fire minutter. Brede Moe er raskest frempå etter en retur. Etter dette er det vertene som kontrollerer omgangen ut. Til pause står det 0-0.

Etter hvilen dobler vertene ved kaptein Ulrik Saltnes og gullet er på vei ned i lommen til Kjetil Knudsens menn. På det tidspunktet leder i tillegg Lillestrøm mot Molde. Niklas Jensen vil det derimot annerledes og unggutten setter ballen i mål etter at Taylor serverer.

Dermed har gjestene fått troen på det umulige. I Molde scorer hjemmelaget to kjappe like etter. Det betyr at Bodø/Glimt må vinne kampen for å være sikker på å hente hjem gullet. Den jubelen tar helt av da det meldes fra Molde at Thomas Lehne Olsen har utliknet for Lillestrøm på et fantastisk frispark.

Gullet er dermed bare en liten overtid unna for Bodø/Glimt. I det 92 minutt får Brann corner og innbytter Bård Finne er på rett plass til rett tid. Dermed 2-2 og et livsviktig poeng til Brann.

Mjøndalen og Stabæk tapte begge sine kamper, så dermed har Brann alt å spille for hjemme mot Sarpsborg neste helg. Mjøndalen har Bodø/Glimt som gjester, mens Odd skal ta imot Stabæk i den siste kampen for sesongen. Brann trenger å vinne og at Stabæk ikke vinner. Det siden Brann har bedre målforskjell enn laget fra Nadderud.

Dermed er det bare å mobilisere til kamp neste søndag.