Brann overlegen i NM kamp mot Fredrikstad

Brann overkjørte Fredrikstad denne torsdagen i den 3.runden i NM denne torsdagen. Hele 6-0 ble det til Brann på Stadion som badet i sol.

Stadion badet i sol da lagene entret matten. Brann kom best i gang og det tok ikke mer enn 10 minutter før Castro sendte Brann i føringen. Samme mann doblet etter 42 minutter. Brann kontrollerte den første omgangen helt og klubben kunne fort ha ledet med flere mål inn til hvilen.

I den andre omgangen fortsatte Brann å rulle over laget fra Plankebyen. Laget til Bjørn Johansen hadde ingen god opplevelse i Bergen denne kvelden. Felix Horn Myhre ordnet 3-0 kun to minutter ut i omgangen. Samme mann la på til 4-0 etter en liten time. På slutten av omgangen utnytter Aune Heggebø en svak inngripen av gjestenes keeper. Dermed 5-0 etter 87 minutter. Helt på tampen av kampen er det Nikolas Wassberg som får æren av å sette inn 6-0. Dermed vinner Brann helt fortjent.