Foto: Picasa

Brann Kvinner vant grunnspillet

Skrevet av Odd Løvset
28.08.2022 22:25 - OPPDATERT 28.08.2022 22:26

Brann Kvinner ble mester i grunnspillet denne sesongen. Det betyr at laget tar med seg seks poeng inn i den heller så mye omdiskuterte sluttspillet. Les om kampen og se bilder.

Kampen hadde for det meste akademisk interesse denne søndagen. Vertene måtte bare ikke gå på et kjempetap mot dagens gjester for å vinne årets grunnserie. Før pause var det ingen mål som truet Brann Kvinner sin tetplass. Lagene gikk til pause med 0-0 på Stemmemyren foran litt i underkant av 900 på tribunen i solskinnet i Bergen.

I den andre omgangen eksploderte kampen og det var gjestene som startet festen. Etter knappe timen satte Signe Holt Andersen inn ledermålet til kanarifuglene. Kun fem minutter senere får klubben straffe. Den setter Emilie Woldvik sikkert i mål. Dermed 2-0 til LSK som jaktet på fjerdeplassen før denne kampen, men hadde stilt seg i en vanskelig posisjon resultatmessig i det siste.


Brann Kvinner våknet etter dette og kapteinen Tuva Hansen reduserte til 1-2 etter 72 minutter. Marit Brattberg Lund ordnet 2-2 på straffe, før Maria Brochmann på overtid satte inn 3-2 til Brann. Kampen var derimot ikke slutt. Fire minutter på overtid så får rogalendingen Irene Dirdal treff og 3-3. Dermed ender kampen uavgjort mellom klubbene.


Brann Kvinner blir grunnspillmester, mens LSK skal ut i kvalifisering og sluttspill med lagene 5-10 i Toppserien og Åsane og TIL 2020 fra 1.divisjon. Under kan dere se litt bilder.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement