Brann Kvinner utklasset Avaldsnes

Det ble hele 10-0 til Brann Kvinner mot Avaldsnes foran 1010 tilskuere på Stemmemyren. Se litt intervjuer, bilder og les om kampen her.

Denne kampen var flyttet frem fra en serierunde i juni på en ellers spillefri helg i Toppserien. Nok en gang hadde over tusen funnet veien til Stemmemyren for å la seg begeistre av Brann Kvinner sine prestasjoner. Og de leverte varene igjen.

Hjemmelaget tok ledelsen etter 7 minutter ved Guro Bergsvand. Etter det scoret Terland, Bergsvand igjen og Gudmundsdóttir før pause. Dermed 4-0 til Brann Kvinner til hvilen.

I den andre omgangen kom målene tett og jevnt. Ingrid Stenevik satte det første målet og 5-0. Så scoret Gudmundsdóttir, Lund, Terland og Maria Brochmann (2) de siste. Dermed ble det 10-0 seier til Brann Kvinner denne søndagen.