Brann Kvinner slo Rosenborg på Stadion

Det ble 2-1 til Brann Kvinner over Rosenborg BK Kvinner på Brann Stadion denne søndagen. Dermed fikk vertene det resultatet de drømte om etter at de i dag gjør Brann Stadion til sin permanente hjemmebane.

Med rundt 5000 på tribunen hadde Brann Kvinner invitert til fotballfest på Brann Stadion denne søndagen. Rosenborg BK Kvinner var motstander i toppkampen i Toppserien denne runden.

Rosenborg BK KVinner spilte en meget god 1.omgang og utnyttet at Brann spilte med en treer bak. Kantene Nautnes og Berre var gode og gjorde livet surt for Brann. Etter drøye 30 minutter får Rosenborg uttelling. Nautnes får med seg ballen med hånden, spiller den til Dorsin og det unge stjerneskuddet fyrer i vei en perle i nettet bak Mikalsen i Brann målet. Målet skulle vært avblåst for en soleklar hands, men dommerne lot det passere og gjestene tok ledelsen. Brann trener Martin Ho var tydlig misfornøyd med innsatsen til Brann spillerne i den første omgangen og han sendte flere innbyttere i oppvarming tidlig i omgangen. Det ble ble ikke flere mål og gjestene  tok pause med 1-0 ledelse.
I den andre omgangn la Brann seg i en 4-4-2 formasjon og det stemte veldig mye bedre for hjemmelaget. Kun tre minutter ut i omgangen får Brann straffespark. Rosenborg sin keeper er litt for ivrig i feltet og feller Eikeland. Dermed straffe. Marthine Østenstad setter den i mål. Dermed 1-1. Det var også det første baklengsmålet til Rosenborg BK denne sesongen. Brann tar over og styrer kampen nå. Laget dobler ved Anna Aahjem med et lite kvarter igjen. Hun avslutter smart og sender Store Stå til himmels. Rosenborg har en gigantisk dobbelsjanse i omgangen, men det hele ender med 2-1 til vertene.
Seieren sender Brann opp på 12 poeng på de første fem kampene, mens Rosenborg står med 15 poeng på de første seks kampene sine denne sesongen på en andreplass. Under finner dere bilder fra kampen.