Brann Kvinner slo Arna-Bjørnar

Det ble 4-0 til Brann Kvinner i dagens treningskamp mot Arna-Bjørnar. Brann ledet 2-0 til pause.

Det var den første duellen mellom våre to Toppserielag i 2022. Brann Kvinner hadde forrige uke en gjennomkjøring mot Åsane damer, mens Arna-Bjørnar var klare for sin første treningskamp.

Brann kjørte på fra start og kampen var ikke mer enn fem minutter gammel da Elisabeth Terland satte inn 1-0. Straus sitt lag fortsatte å styre kampen og da vi rundet kvarteret satte Østenstad inn 2-0 på et flott hodestøt. I den første omgangen kom Arna-Bjørnar lite til fremover. Brann stod godt i mot og styrte oppgjøret. Lagene gikk så til pause med 2-0.

Begge lag gjorde noen bytter i pausen. Omgangen startet med at Arna-Bjørnar kom bedre med og fikk noen halvsjanser mot Brann. Det var likevel Brann som igjen skulle finne målet. Rakel Engesvik klarer å lure inn 3-0 målet, før Elisabeth Terland setter punktum med sin andre scoring. Dermed vinner Brann Kvinner kampen 4-0.

Nå skal Brann Kvinner til Spania og matche seg mot svenske lag, mens Arna-Bjørnar fortsetter oppkjøringen med kamp mot Avaldsnes neste helg.